Методичні вказівки до практичних та семінарських занять з курсу "Стратегічне управління підприємством" - Глухова, Світлана Вячеславівна (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні вказівки призначені для закріплення теоретичних положень концепції стратегічного управління та набуття практичних навичок управління змінами на підприємстві у довгостроковій перспективі. Мета практичних занять: закріплення студентом набутих теоретичних знань, формування навичок раціонального керування підприємством як відкритою системою, побудови оптимальної стратегічної організаційної структури, забезпечення підприємства стратегічними ресурсами, формування його організаційної культури та управління стратегічними змінами.
Keywords: стратегічне управління; стратегія підприємства; процес стратегічного управління; етапи реалізації стратегії; стратегічний розвиток підприємства; стратегічні зміни