Професійні інтереси, мотиви, плани абітурієнтів: дані з якісних інтерв'ю - Савченко, Михайло (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У цій роботі підсумовано аналіз деяких категорій, пов’язаних із професійними інтересами, мотивами і планами, і виявлених у результаті аналізу якісних даних. Дані були зібрані на основі двадцяти напівструктурованих інтерв’ю, проведених з абітурієнтами 2022-2023 років. У тексті наводяться приклади ситуацій респондентів із цитатами з їхніх інтерв’ю. У висновках описано характер взаємодії між професійними інтересами, мотивами і планами респондентів.
Keywords: вибір освітніх програм; абітурієнти; професійні інтереси; професійні плани; професійне самовизначення