Завдання та методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни "Митна справа, регулювання та право" - Чекмасова, Ірина Анатоліївна (My University, 2018)
Завдання та методичні вказівки до виконання розрахункової роботи складено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни "Митна справа, регулювання та право" і рекомендовано для студентів денної та заочної форми навчання. Методичні вказівки включають завдання для виконання розрахункової роботи на тему "Митний контроль і митне оформлення імпортних операцій в Україні", індивідуальні вихідні дані для проведення відповідних розрахунків, методичні рекомендації щодо заповнення митної декларації при імпорті товарів в Україну, контрольні питання, список джерел інформації, додатки.
Keywords: митний контроль; митне оформлення операцій; декларування; митна декларація; імпорт товарів