Динаміка нагрівання високовольтних силових кабелів із пластмасовою ізоляцією - Золотарьов, Володимир Михайлович; Антонець, Тарас Юрійович (НТУ "ХПІ", 2013)
Виконано аналіз результатів розрахунку пропускної спроможності силових кабелів на напругу 220кВ. Робота присвячена створенню системи розрахунку допустимого струму високовольтних силових кабелів із зшитою поліетиленовою ізоляцією.

Results of power cable capacity computations for the voltage of 220 kV are analyzed. The work deals with developing a current rating computation system for high-voltage cross-linked polyethylene power cables.
Dynamics of high-voltage plastic-insulated power cable heating
Keywords: силові кабелі; пропускна спроможність; ізоляція; теплоємність ізоляції; power cables; plastic insulation; current rating computation