Сутність та складові потенціалу енергозбереження промислового підприємства в умовах трансформації економіки - Кітченко, Олена Миколаївна (Національна академія управління, 2012)
В статті проведений аналіз теоретико-методологічних і практичних проблем раціонального використання енергетичних ресурсів на промисловому підприємстві, запропоновано авторське визначення сутності та складових потенціалу енергозбереження промислового підприємства.

The article analyzes theoretical, methodological and practical problems of rational usage of energy resources at an industrial enterprise and offers the author's definition of the essence and constituents of the energy-saving potential of an industrial enterprise.
Essence and constituents of energy-saving potential of an industrial enterprise under conditions of transitional economy
Keywords: енергозбереження; потенціал енергозбереження; енергетичні ресурси; промислові підприємства; energy-saving; energy-saving potential; energy resources