Форсайт-методи в інтелектуальній власності та інноватиці - Мехович, Катерина Сергіївна (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, 2024)
В доповіді доведено, що форсайт — це методологія, спрямована на довгострокове прогнозування і моделювання майбутнього розвитку науки, технологій, економіки та суспільства. Основна мета форсайту полягає в тому, щоб допомогти суб’єктам
Keywords: форсай-методи; наука; використання; інновації; інтелектуальна власність; комерціалізація; підприємства