Основи теорії автоматичного регулювання електромеханотронних систем - Щербак, Яків Васильович; Івакіна, Катерина Яківна (Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова, 2019)
У навчальному посібнику висвітлено засади теорії та методи аналізу й синтезу автоматичних електромеханотронних систем. Приведений матеріал містить широке коло питань з теорії лінійних неперервних та імпульсних систем автоматичного регулювання. Розглянуто моделювання динамічних ланок і автоматичних систем з перетворювачами електроенергії. Призначено для студентів спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка, електромеханіка, а також інших електротехнічних спеціальностей вищих технічних навчальних закладів та наукових співробітників і інженерів.
Keywords: навчальний посібник; класифікація автоматичних систем; диференційні рівняння; перетворення Лапласа; динамічні ланки; імпульсні системи; екстрополятори; визначення стійкості; закони регулювання