Управління якістю продукції в системі товарознавства - Горбунов, Микола Петрович; Курятник, Наталія Олегівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розкриті поняття якості та управління якістю з точки зору товарознавства. Розглянуті фактори, що впливають на якість продукції. Проаналізована проблема впровадження системи управління якістю з точки зору товарознавчих дисциплін.

In the article definitions of quality and quality management according to merchandise knowledge are opened. Factors that influence on quality of product are described. The problem of implementation of quality management system according to merchandise knowledge is analyzed.
Keywords: споживачі; ціна; контроль виробництва; quality management; merchandise knowledge