Автоматизована система управління технологічним процесом водопостачання - Маляр, А. В.; Місюренко, В. О.; Гіке, П. Б.; Джала, Я. Є. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглядається принцип побудови та основні функціональні можливості системи автоматичного управління технологічним процесом водопостачання. Наведено структурну схему такої системи та описано призначення її основних складових. Обґрунтовано вибір способу зв'язку та протоколу для обміну інформацією між об'єктами системи. Подані рекомендації щодо можливості розширення структури та функціональних можливостей АСУ ТП.

The paper considers the principle for construction and main functional capabilities of water supply process automated control system (ACS). It presents a diagram of such system and describes its designated use and main components. It gives justification of the choice of the method of communication and the protocol of information exchange among the objects of the system. It gives recommendation regarding the possibility for extension of the structure and functional capabilities of the process ACS
Water supply process automated control system
Keywords: принцип побудови; об'єкти системи; розширення структури; water supply; automated control system; diagram