Методика прогнозування ресурсу металоконструкцій вантажопідйомних машин магніто-коерцитивним методом - Григоров, Отто Володимирович; Губський, Сергій Олександрович (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті запропонована методика прогнозування залишкового ресурсу металоконструкцій вантажопідйомних машин магніто-коерцитивним методом неруйнівного контролю із поєднанням останніх досліджень та методу кінцевих елементів.

In article the technique of forecasting the residual life of metal magnetic lifting equipment coercive method of nondestructive testing with a combination of recent studies and finite element method.
Keywords: метод кінцевих елементів; коерцитивна сила; вантажопідйомні споруди; залишковий ресурс; прогнозування