Діагностика організаційної культури на прикладі КП «Геоград» - Коцалап, С. О.; Громова, А. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Метою даного дослідження є розробка методичних рекомендацій щодо оцінки та діагностики організаційної культури підприємства. У роботі запропонована методика діагностики, що дозволяє оцінити основні елементи організаційної культури будь-якого підприємства; виявити проблемну область особистих і функціональних взаємозв'язків; деталізувати проблему і розробити пропозиції щодо формування та розвитку організаційної культури; оцінити динаміку її зміни

The aim of study in the work there is creative methodical recommendations about assessment and diagnosis organisational culture of company. This method of diagnosis, gives rate basic elements of organisational culture of any company, shows problematic region personal and functional connections; makes clarification of problem and develop proposals concerning generating and development of organisational culture; rate dynamics and changes
Ddiagnosis of organizational culture on example KP "Heohrad"
Keywords: взаємозв'язки; конкурентоспроможність; персонал; твердження; інтерв’ю; менеджер; співробітник; працівник