Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Проектування технологічних процесів зварювального виробництва" - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курс дисципліни "Проектування технологічних процесів зварювального виробництва" забезпечує необхідний рівень компетенції для вирішення професійних завдань з питань проектування нових та модернізації існуючих технологічних процесів зварювального виробництва. Ознайомлення з основними методами проектування технологічних процесів, обрання нового обладнання та застосування засобів механізації, автоматизації та роботизації. Освоєння основних енергетичних та технологічних можливостей при розробці технологічних процесів.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; зварювальне виробництво; проектування технологічних процесів; механізація; роботизація