Дослідження ризиків розвитку малого інноваційного бізнесу - Волкова, Марія Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що мета створення малого бізнесу – це отримання прибутку, для самореалізації на ринку. Для малого бізнесу характерні такі ознаки: відносно невеликий розмір; обмежена кількість працівників; обмежений обіг капіталу; локальний район провадження діяльності; конкретний напрямок роботи.
Keywords: малий бізнес; розвиток; комерційні ризики; оцінювання; інноваційна діяльність