Визначення зношування вала генератора хвиль силової хвильової передачі - Приймаков, Олександр Григорович; Градиський, Юрій Олександрович; Янчик, Олександр Григорович (Академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, 2014)
Стаття присвячена визначенню зношування генератора хвиль силової передачі виробів військового призначення на стадії проектування та в процесі експлуатації. Показано, як зношування впливає на працездатність силових механізмів при різних законах розподілу питомого навантаження по довжині робочої поверхні дисків генератора хвиль.

The article is devoted to the determination of wear of power transmission wave generator in the design phase and during operation. It is shown how the wear affects efficiency of lift mechanisms for different types of distribution of the specific load over the length of the working surface of the discs of wave generator
Determination of wear of the shaft of generator wave of power wave transmission
Keywords: вал генератора хвиль; силові хвильові механізми; питоме навантаження; диски генератора хвиль; wave generator shaft; power wave mechanism; wave generator disks