Методичні вказівки до лабораторної роботи "Основи об'єктно-орієнтованого програмування мовою Java" з курсу "Програмування та підтримка веб-застосувань" - Колбасін, Вячеслав Олександрович; Сидоренко, Ганна Юріївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Методичні вказівки містять опис принципів побудови мови програмування Java, головні відмінності між мовами С++ та Java, а також опис найбільш популярного інтегрованого середовища розробки Eclipse. Завдання на лабораторну роботу є наближеним до практики та відображає частину циклу розробки прикладного застосування. Метою роботи є ознайомлення з середовищем розробки Eclipse та створення програми, що реалізує контейнер об'єктів.
Keywords: мови програмування; мова програмування Java; середовище розробки Eclipse; інтегроване середовище розробки