Вступ в теорію систем - Григоренко, Ігор Володимирович; Кондрашов, Сергій Іванович; Григоренко, Світлана Миколаївна (Факт, 2021)
Розглянуто елементну базу електронних пристроїв для вимірювальних пристроїв, принципи побудови, схемотехніку та застосування електронних пристроїв на базі аналогової та цифрової мікроелектроніки. Навчальний посібник відповідає програмам курсів "Вступ в теорію систем", "Інформаційно-вимірювальні системи", "Системи контролю та діагностики". Призначено для студентів напряму підготовки "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" денної та заочної форм навчання, може бути корисним аспірантам та студентам електротехнічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; методи системного аналізу; класифікація прогнозів; теорія масового обслуговування; пoтоки Ерланга; вхідні положення