Критерії ефективності виробничих процесів - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді визначено, що ефективність виробничих процесів є багатовимірною категорією, яка охоплює технічні, економічні, організаційні та соціальні аспекти. Системний підхід до оцінки ефективності дозволяє підприємству своєчасно виявляти проблеми, приймати обґрунтовані управлінські рішення та забезпечувати стійке зростання. Використання чітко визначених критеріїв ефективності є запорукою конкурентоспроможності підприємства у довгостроковій перспективі.
Keywords: ефективність; виробничі процеси; моделі; економіка; розвиток; промислові підприємства