Некрасов, Павло Олександрович2013-08-302013-08-302009Некрасов П. О. Оптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринами / П. О. Некрасов // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2009. – № 3. – С. 75-81.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/1934Using response surface methodology the optimal parameters of molecular distillation process were identified with the aim of diacylglycerol content enhancement in medioprophylactic and functional fats. It was ascertained that the maximum diacylglycerol content (84% w/w) occurred when at residual pressure 0,01 Pa the distillation was carried out for 2,65 h at 145 ºC.ukпродукти харчуванняфункціональне харчуванняздоров'я людиниЯпоніяхарчова індустріяхарчова промисловістьолійно-жирова галузьдіацилгліцеринижирові продуктихімічний гліцеролізмолекулярна дистиляціяОптимізація процесу молекулярної дистиляції при отриманні жирів, збагачених діацилгліцеринамиArticle