Особливості змін в нормативних документах дисципліни "Управління охороною праці"для студентів профільної підготовки - Макаренко, Вікторія Василівна (НТУ "ХПІ", 2015)
Зміни в нормативних документах по управлінню охороною праці, згідно міжнародним стандартам, введення їх в учбовий процес.

The changes in normative documents of the management of labor protection, in accordance with international standards, their introduction into the educational process.
Features changes in the regulations discipline Wwork environment" for students profile training
Keywords: охорона здоров'я; здоров'я професійне; менеджмент; безпека праці; health protection; occupational health; management; laborsafety