Побудова деяких машинобудівних креслеників при кресленні елементів ливарної форми - Журило, Алла Григорівна; Журило, Дмитро Юрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2010)
В статті наведено дані щодо графічного нанесення елементів ливарної технології на існуючий кресленик машинобудівної деталі. Розглянуто приклади зображення стриженів, елементів ливникової системи, припусків на механічну обробку, які зображують на креслениках різними кольорами. Проведено аналіз елементів кресленика, які зображуються різними кольорами

The article provides data on the application of graphic elements on the existing casting technologies kreslenyk machine parts. Examples of the image core elements lyvnykovoyi system, machining allowances, which are depicted in different colors kreslenykah. The analysis kreslenyka elements that are displayed in different colors
Keywords: елементи ливарної технології; припуски; стрижені; отвори