Матеріальний баланс біотехнологічного виробництва - Варанкіна, Олександра Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки призначені для виконання індивідуального завдання з дисципліни «Загальна біотехнологія» здобувачами освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» і можуть бути використані при проведенні технологічних розрахунків в біотехнологічних виробництвах. У методичних вказівках наведено основні положення, завдання та вихідні дані для розрахунку, зміст, вимоги до оформлення розрахункового завдання, приклади розрахунку, оформлення літератури та титульної сторінки індивідуального завдання. Індивідуальне завдання включає титульну сторінку, зміст, вступ, завдання та вихідні дані для розрахунку, розрахунок у відповідності із варіантом завдань, висновок та список джерел інформації. На виконання індивідуального завдання відводяться години самостійної роботи.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; матеріальний баланс; біотехнологічне виробництво; загальна біотехнологія; біоінженерія