Методи оперативного управління в дорожньому будівництві - Мельниченко, О. І.; Сохань, В. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуто методи оперативного управління в дорожньому будівництві. Зроблено висновки про важливість розробки та удосконалення методів і підходів управління проектами, адаптація міжнародного досвіду до національної специфіки та дорожньо-будівельної галузі.

The article deals with methods of operative management in road construction. The conclusions about the importance of developing and improving methods and approaches of project management, adaptation of international experience to the national identity and the road-building industries industry.
Keywords: автомобільні дороги; дорожне будівництво; корпоративне управління; road construction; operational management; project