Lazorenko, V. V.Myronenko, L. S.2024-01-022024-01-022023Lazorenko V. V. Improvement of low-lactose diabetic ice-cream production technology / V. V. Lazorenko, L. S. Myronenko // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 507.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72484endiabeteslactase deficiencysocial diseasesfunctional productsice-creamlow-lactose ice-cream for diabeticstechnological processesice-cream productionJerusalem artichokediabetic ice-creamцукровий діабетлактазная недостатністьсоціальні хворобифункціональні продуктиморозивонизьколактозне морозиво для діабетиківтехнологічні процесивиробництво морозиватопінамбурдіабетичне морозивоImprovement of low-lactose diabetic ice-cream production technologyArticle