Проблема утилізації мобільних телефонів - Османова, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Мобільні телефони мають цінність після використання за призначенням. Обґрунтовано доцільність та необхідність утилізації відпрацьованих мобільних телефонів.

Mobile phone shave value well after their intended use Feasibility and necessity of mobile phone sutilization are justified.
The problem of mobile phonesrecycling
Keywords: мобільні телефони; утилізація; mobile phones; recycling