Впровадження інноваційних технологій у фізкультурно-оздоровчу та спортивну діяльність - Євтифієва, Ірина Ігорівна; Юшко, Олексій Володимирович; Євтифієв, Андрій Сергійович; Донець, Юрій Георгійович (My University, 2022)
Методичні вказівки підготовлено для студентів денної форми навчання спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» НТУ «ХПІ». Студентам представлено розподіл навчального часу та види навчальних занять з дисципліни «Сучасні інноваційні технології у сфері фізичної культури». Надано перелік тем, види практичних занять з дисципліни та запропоновано тематику самостійних завдань при підготовці до практичних занять. Запропоновано студентам індивідуальні навчально-дослідні завдання за обраним видом спорту у вигляді проекту-презентації. Встановлено критерії оцінки виконання усіх видів індивідуальної практичної роботи. Надано зразок структури практичної роботи.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; навчальні заняття; індивідуальні завдання; критерії оцінки