Аналіз магнітного поля стартер-генератора постійного струму з неявнополюсним статором для тепловозів - Варванський, Артем Юрійович (НТУ "ХПІ", 2010)
Проведено розрахунок магнітного поля стартер-генератора постійного струму з неявнополюсним статором для тепловозів в режимі роботи без навантаження на основі рішення польової задачі з використанням програми FEMM

FEMM-based computation of magnetic field of a locomotive nonsalient-stator DC starter-generator is made for no-load operating mode on the basis of a field problem solution.
Analysis of a locomotive nonsalient-stator DC starter-generator magnetic field
Keywords: навантаження; програма FEMM; електромашинобудування; магнітні поля; locomotive DC starter-generator; nonsalient stator; magnetic field; no-load operating mode; computation