Теоретико-методологічні підходи у дослідженні поняття небаланси оптового ринку електричної енергії України - Комова, Світлана Костянтинівна; Мехович, Сергій Анатолійович; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2011)
У даній статті висвітлена проблема виникнення дисбалансів при функціонуванні оптового ринку електроенергії, проаналізовані чинники, що спричиняють відхилення, досліджено поняття небалансів ОРЕ.

This article deals with the problem of inbalances in the functioning of the wholesale electricity market, analyzes the factors that lead to rejection, studies the concept of unbalanced WEM.
Theoretical and methodological approaches to research the concept of inbalanses of wholesale electricity market in Ukraine
Keywords: тарифоутворення; електроенергія; витрати; прогнозування; споживання; вартість; потужність; пристрої компенсуючі