Формування інноваційних форм логістичної діяльності на промисловому підприємстві - Косенко, Софія Андріївна; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Необхідність використання принципів логістичної діяльності підвищується зі збільшенням процесів та завдань у бізнесі за більш тісної взаємодії господарських структур. Інноваційні логістичні процеси є важливою складовою економічної діяльності будь-якого підприємства, що передбачають вивчення необхідності використання інноваційних складових у тактичному, оперативному та стратегічному управлінні.
Keywords: інноваційна діяльність; логістична підтримка; формування систем; підприємства