Методичні вказівки до виконання самостійної роботи "Тестові питання з лекційного матеріалу для виміру якості навчання" - Древаль, Олександр Миколайович; Янчик, Олександр Григорович; Бахарєва, Ганна Юріївна; Панчева, Ганна Михайлівна; Пітак, Олег Ярославович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Методичні вказівки розраховані на студентів усіх факультетів, які вивчають загальний курс "Основи екології". Методичні вказівки також розраховані на те, що під час подібного самоконтролю студент глибше та краще вивчає лекційний матеріал. Наведені у методичних вказівках тестові питання знаходяться строго у межах лекційного матеріалу.
Keywords: методичні вказівки; середовище навколишнє; біосфера; популяція; природа; екологія