Розвиток VR технологій в сільському господарстві - Гарна, Ульяна Юріївна; Шаповал, Віктор Станіславович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2022)
Доведено, що технології віртуальної реальності покращують ефективність використання сільськогосподарського виробництва, що може підвищити ефективність комплексного використання сільськогосподарських ресурсів.
Keywords: інноваційні технології; віртуальна реальність; агропромисловий комплекс; ефективність