Разработка системы направленного выбора интегрированной технологии изготовления защитных втулок - Белоус, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
На підставі умов роботи захисних втулок і вимог до їхніх робочих поверхонь розроблений механізм вибору оптимального технологічного процесу, що дозволяє забезпечити необхідну якість робочих поверхонь найбільш економічними методами.

On the basis of working conditions of protective sleeves and requirements to their working surfaces the mechanism of a choice of the optimum technological process is developed, allowing to ensurede-manded quality of working surfaces with the most cost effective methods.
Keywords: ЗВ; компрессорное оборудование; рабочая поверхность; методы упрочнения; тупиковые варианты