Конспект лекцій з дисципліни "Вступ до спеціальності" - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Навчальна дисципліна "Вступ до спеціальності" є обов'язковою для вивчення студентами першого курсу спеціальності "Облік і оподаткування". Вивчення цієї дисципліни допомагатиме студентів в подальшому у вивченні дисциплін "Теорія бухгалтерського обліку", "Фінансовий облік", "Аналіз господарської діяльності" та інших.
Keywords: конспект лекцій; бухгалтерський облік; фінансова звітність; бізнес; бухгалтер; система оподаткування; оподаткування в Україні; кар'єрний розвиток; підготовка фахівців; облік; оподаткування