Розвиток професійної мотивації майбутніх психологів у контексті ситуативного - Квасник, Ольга Віталіївна; Беспарточна, Олена; Землякова, Олена Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуті ключові поняття про професійну мотивацію. Зроблено огляд теоретичних та емпіричних методів діагностик та проведення заходів щодо розвитку професійної мотивації. Показано структурну модель процесу формування і/або розвитку професійної мотивації у студентів-психологів за допомогою ситуативного моделювання.

Key concepts about professional motivation are considered. An overview of theoretical and empirical methods of diagnosis and interventions to develop professional motivation has been made. The structural model of the process of formation and/or development of professional motivation in students of psychologists with the help of situational modeling is displayed.
The development of professional motivations of the future psychologists in the context of situational modeling
Keywords: вища освіта; ситуативне моделювання; модель; навчальний процес; мотивація; професійна мотивація психологів; higher education; situational modeling; model; learning process; motivation; professional motivation of psychologists