Методичні вказівки для контрольних робіт з дисципліни "Організація виробництва та маркетинг" - Глухова, Світлана Вячеславівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Метою вивчення курсу "Організація виробництва і маркетинг" є надання студентам знань з основ організації та структури виробничого процесу, систематичного підвищення рівня його організації, гнучкості реагування на зміни попиту, мобільності проектування та освоєння нової продукції (послуг); підтримання оптимальності функціонування з найменшими витратами; забезпечення високої культури трудової діяльності персоналу, спрямованої на точне і своєчасне виконання замовлень належної якості та конкурентоспроможності. Дані методичні вказівки призначені для систематизованого та впорядкованого виконання контрольних робіт відповідно до робочої програми навчальної дисципліни. Використання даних вказівок дозволить студентам оцінити свої знання та підготуватися до заліку з дисципліни.
Keywords: організаційні основи виробництва; виробничий процес; сітьове планування; якість на виробництві; допоміжні виробництва; енергетичне забезпечення виробництва; енергоаудит; енергоменеджмент; промисловий маркетинг