Дослідження інструментів і програм Європейської регіональної політики - Проскурня, Олена Михайлівна; Перерва, Петро Григорович; Стогній, Андрій Валентинович (Національний університет "Києво-Могилянська академія", 2024)
Запропоновані в доповіді інструменти та програми є лише декількома з багатьох, що використовуються Європейським Союзом для підтримки регіонального розвитку та забезпечення зростання всієї Європи. Вони спрямовані на створення сприятливого середовища для інвестицій, інновацій та сталого економічного зростання у всіх регіонах ЄС.
Keywords: регіональна політика; Європа; інструменти; програми; ефективність; підприємства