Підвищення соціально-економічного розвитку будівельних підприємств через впровадження процесного менеджменту - Соколенко, Володимир Анатолійович; Комарєвцева, Д. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
Стаття присвячена розкриттю напрямку підвищення соціально-економічного розвитку будівельних підприємств через впровадження процесного менеджменту в умовах України. Розкриті базові аспекти соціально-економічного розвитку вітчизняних будівельних підприємств та ролі процесного менеджменту в їхньому підвищенні.

The author elucidates a building enterprises socio-economic development improving direction through a process management implementation in Ukraine. Domestic building enterprises socio-economic development basic aspects are expanded and the process management role in their improvement is given.
Keywords: дослідження економічне; управління підприємством; бізнес приватний; management; enterprise; development