Методичні вказівки до лабораторної роботи "Рекурсивні функції в програмах мовою C++" - Безменов, Микола Іванович; Безменова, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2014)
Рекурсивні функції є ефективним засобом реалізації циклічних алгоритмів. Мета роботи – освоєння методики визначення та практичного застосування рекурсивних функцій у програмах, написаних мовою C++.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; рекурсивні функції; мова C++; програмування; алгоритмічні мови; циклічні алгоритми