Розвиток методів стимулювання продаж об'єктів інтелектуальної власності - Неруш, Єлизавета Ігорівна; Передрій, Андреа Елізабет Юріївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Обґрунтовано, що комерціалізація результатів інтелектуальної діяльності – це їхнє практичне використання з метою отримання прибутку. Це тривалий та складний процес, який можливий лише за умови тісної взаємодії науки, промисловості та ринку, за інформаційного забезпечення всіх етапів інноваційного циклу, при врахуванні економічних та соціальних факторів появи та використання інтелектуальної власності, а також сучасних тенденцій у бізнесі та економіці, за ефективних маркетингових дослідженнях.
Keywords: стимулювання продаж; прибуток; інтелектуальна власність; промислові підприємства