Формування стратегії маркетингу в умовах нестабільності - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Конарева, Д. А. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянуто процес формування стратегії маркетингу в умовах ринкової нестабільності та підходи до формування ефективної стратегії. Запропоновано для формування стратегії маркетингу одночасно застосовувати кілька підходів. Ефективність обраної стратегії пропонується оцінювати по ступеню задоволення споживачів.

Process of formation of a marketing strategy in the conditions of market instability is considered. Approaches to formation of effective strategy are considered. It is offered to apply to marketing strategy formation some approaches simultaneously. Efficiency of the chosen strategy is offered to be estimated on degree of satisfaction of consumers.
Keywords: техніко-економічний аналіз; планування; тактика; матриця; SWOT-аналіз