Філософія в сучасному світі - (:unkn) unknown (Мадрид, 2021)
Збірник містить матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, в яких подано стислий виклад доповідей та повідомлень його учасників. У доповідях висвітлені актуальні філософськи проблеми сучасного суспільства та розвитку філософії науки і техніки, правові та соціокультурні питання української держави, питання духовного та фізичного здоров'я нації. Рекомендовано для провідних науковців, викладачів, аспірантів, а також всіх, хто цікавиться філософськими проблемами сучасності.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія; філософські проблеми права; філософські проблеми держави; культурні традиції України; духовне здоров'я нації; фізичне здоров'я нації