Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни "Стратегії економічного розвитку підприємства" - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки призначені для викладачів і студентів, які вивчають дисципліну «Стратегії економічного розвитку підприємства». Вони розроблені для організації ефективного навчального процесу, спрямованого на засвоєння теоретичних основ і розвиток практичних навичок у сфері стратегічного планування, управління економічним розвитком і адаптації підприємств до сучасних викликів ринку. У методичних вказівках розглядаються основні поняття, зміст стратегії економічного розвитку на промисловому підприємстві, розкрито його основні характеристики. Пропонуються практичні рекомендації для вибору методів дослідження. Наводиться список рекомендованої літератури для більш детального вивчення предмета. Видання призначене для студентів-магістрів, які навчаються за спеціальністю 051 «Економіка» очної та заочної форм навчання
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; стратегії економічного розвитку; підприємства; провадження; підходи; концепції; стратегічне планування; методи