Особливості ціноутворення при формуванні конкурентоспроможного асортименту продукції - Лаврентьєва, Л. С.; Ларка, А. В.; Шумаков, К. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
Наведено сутнісне тлумачення категорій "асортимент продукції" та "конкурентоспроможність асортименту продукції" з позиції концепції стратегічного управління. Визначено доцільність ціноутворення за рівнем конкурентоспроможності продукції в сучасних ринкових умовах.

The semantic interpretation of the production assortment and the production assortment competitiveness categories from a position of the strategic management concept is given. The expediency of pricing on a level of production competitiveness under modern market conditions is shown.
Keywords: конкурентоспроможність; ціна; інтегральний показник; АВС-аналіз; стратегічне управління