Економічна статистика - Стригуль, Лариса Станіславівна; Чайка, Тетяна Юріївна; Александрова, Вікторія Олександрівна; Мартинова, Вікторія Вікторівна (Коло, 2022)
Навчальний посібник з економічної статистики містить докладне подання формування та застосування підходів до обчислення статистичних показників, необхідних для проведення комплексного аналізу явищ та процесів, діяльності підприємств, організацій і установ різноманітних сфер діяльності. Виклад матеріалу супроводжується прикладами, тестовими завданнями, контрольними запитаннями, наочними таблицями і графіками та завданнями для самостійного виконання. Призначено для студентів економічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; економіка; фінанси; трудові конфлікти; вибірковий метод; ланцюгові індекси; статистика населення; людський потенціал