Ціннісні орієнтації трьох поколінь (досвід соціологічного дослідження) - Болотова, Вікторія Олександрівна; Байдак, Тетяна Михайлівна (Донецький державний університет управління, 2013)
Стаття присвячена визначенню специфіки ціннісних орієнтацій трьох поколінь українців, які проходили різну соціалізацію у рамках певних історичних умів. Їх аналіз допоможе зрозуміти особливості стратегії поведінки представників різних вікових груп в сучасних умовах.

The article is devoted to the specific of the valued orientations of three generations of Ukrainians which passed different socialization within the framework of certain historical terms. Their analysis will help to understand the features of strategy of conduct of representatives of the different age-related groups in modern terms.
Value orientations of three generations (experience of sociological research)
Keywords: термінальні цінності; інструментальні цінності; стратегії поведінки; вікові групи; valued orientations; terminal values; generation