Робоча програма навчальної дисципліни "Організаційне забезпечення захисту інформації" - Король, Ольга Григорієвна; Гаврилова, Алла Андріївна (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Організаційне забезпечення захисту інформації" – формування теоретичних знань щодо проведення аналізу і оцінки загроз інформаційній безпеці об'єкта, оцінки збитків внаслідок протиправного розкриття інформації обмеженого доступу, організації і забезпечення режиму таємності, підбору, розстановки і роботи з кадрами.
Keywords: інформаційно-телекомунікаційні системи; інформаційна безпека; захист інформації; кібербезпека