Інноваційні технології навчання в діяльності ВНЗ - Козяр, Михайло Миколайович (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглядається проблема створення і реалізації інноваційної моделі ВНЗ та відповідного впровадження сучасних підходів до здійснення навчального процесу, що сприятиме забезпеченню інтеграції ВНЗ з сучасним ринком праці та відповідним вимогам до кваліфікації майбутніх фахівців.

The article deals with the problem of creating and implementing innova-tive model student and the corresponding introduction of modern approaches to the learning process that will help to ensure the integration of the university with a modern labor market and qualification requirements of future specialists.
Innovative technology training in activity universities
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; кваліфікація; конкурентоспроможність