Литво. Металургія. 2024 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Узбірнику представлено матеріали, що стосуються актуальних проблем ливарного і металургійного виробництва: отримання, обробки та структуроутворення сплавів; прогресивні технології та обладнання в ливарному виробництві; перспективні формувальні матеріали і суміші, технологічні процеси виготовлення форм і стрижнів; моделювання, комп'ютерні та інформаційні технології в ливарному виробництві; спеціальні способи литва та литва композиційних матеріалів; методи контролю ливарних і металургійних процесів, економіка та екологія ливарного виробництва. Матеріали призначені для інженерно-технічних працівників металургійних і машинобудівних підприємств і науково-дослідницьких інститутів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Друкується за рішенням Вченої ради Національного технічного університету "Харківського політехнічного інституту", протокол № 4 від 26.04.2024 Відповідальність за достовірність інформації, що викладена в матеріалах конференції, несуть їх автори.

The Proceeding presents materials related to the current problems of foundry and metallurgy: obtaining, processing and structuring of alloys; advanced technologies and equipment in foundry production; promising molding materials and mixtures, technological processes of manufacturing molds and rods; modeling, computer and information technologies in foundry production; special methods of casting and casting of composite materials; methods of control of foundry and metallurgical processes, economics and ecology of foundry production. The Proceeding is intended for engineering and technical workers of metallurgical and machine-building enterprises and research institutes, graduate students and students of higher educational institutions. Printed by the decision of the Academic Council of the National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute", Protocol No. 4 dated 04.26.2024 The authors are responsible for the accuracy of the information presented in the Proceeding.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; ливарне виробництво; металургійне виробництво; методи контролю виробництва; способи литва; сплави; обладнання