Капіталізація вартісної оцінки виключного права інноваційних технологій на стадії НДДКР - Перерва, Петро Григорович; Маслак, Марія Володимирівна; Свіщова, Наталія Сергіївна (ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2021)
Доведено, що використання інтелектуальної власності в господарській діяльності комерційної організації в якості активів і майна дозволяє документально підтвердити права власності на ці об'єкти; отримувати додаткові доходи при використанні результатів інтелектуальної праці в діяльності підприємства, а також від надання прав на використання об'єктів інтелектуальної власності іншим особам; обґрунтовано регулювати розцінки на продукцію наукової та інноваційної діяльності в залежності від обсягу переданих і використовуваних прав інтелектуальної власності.
Keywords: комерціалізація; вартісна оцінка; інноваційна діяльність; інтелектуальна власність; впровадження