Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Управлінський облік" - Рета, Марина Володимирівна; Погорєлов, Ігор Миколайович (НТУ "ХПІ", 2014)
Запропоновані методичні вказівки до практичних занять призначені для закріплення на практиці основних положень курсу "Управлінський облік", містять плани практичних занять, перелік навчальних завдань, ситуацій, при вирішенні яких студенту необхідно провести розрахунки.
Keywords: управлінський облік; витрати; собівартість; фінансова звітність; витрати виробництва; облік витрат; калькулювання; бюджетування; фінансовий облік