Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання студентами денної та заочної форм навчання за дисципліною "Логістика" - Гармаш, Сергій Володимирович; Віхляєва, Наталія Володимирівна (My University, 2022)
Метою розрахункового завдання є узагальнення і закріплення знань і практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення дисципліни «Логістика» та їхнього ефективного застосування для вирішення конкретних практичних задач у подальшому. Також метою розрахункового завдання є набуття студентами навичок самостійної роботи з пошуку, обробки, аналізу та засвоєння теоретичного матеріалу, набуття практичних навичок у вирішенні логістичних задач.
Keywords: методичні вказівки; тестові питання; логістичні витрати; вибір постачальника; попит на продукцію; оптимальна партія виробництва